Tuotteemme

 

Myymme tilaltamme tilauksesta karitsanlihaa puolikkaina ruhoina tai pienenpinä erinä, yksittäispaketteina. Lihat on paloiteltu ja pakattu vakumiin. Lihalaatikko sisältää esim. etu- ja takapaistit, kyljyksiä, patapaloja ja jauhelihaa. Leikkausesta sovitaan etukäteen. Puolikas ruho painaa 8-10 kiloa ja se mahtuu hyvin normaaliin muovikassiin eli puolikas karitsa ei vie pakasteessa runsaasti tilaa. Myymme karitsanlihaa 17 euron kilohintaan. Joskus myynnissä on myös lammasmakkaraa ja palvattuja karitsan- tai lampaanpaisteja.

Kevät ja kesä ovat vilkasta karitsanlihasesonkiaikaa. Karitsanliha on kysyttyä ja pyrimmekin tuottamaan lihaa läpi vuoden. Teurastamme noin  10  kertaa vuodessa.

Teurastus tapahtuu Inkoossa Meatgard -teurastamossa tai Orimattilassa Vainion teurastamossa, josta lihat kuljetetaan ostajille suoraan tai tilalta noudettavaksi. Tilalla on lihojen väliaikaiseen säilytykseen noutopiste kylmäsäilytystiloineen (2-3 °C). Tilakauppa on auki sovittaessa. Voit myös itse noutaa lihat Lihakonttorista Helsingin Sörnäsistä näin sovittaessa.

Kesäisin Hinders gårdin karitsaa on myynnissä Inkoossa Lill-Bredsin marjatilalla kantatie 51 varrella kuin myös Bro arvin satamassa kesätoriaikaan. 

Muita oheistuotteita ovat tilan omien lampaiden villoista Pirtin kehräämössä kehrätyt langat. Villalankaa myydään 100 g erissä hintaan 8 euroa. Myynnissä on myös eri värisiä ja kokoisia kauniita suomenlampaan taljoja alkaen 80 e/talja alkaen..