Tuotteemme

Myymme tilaltamme tilauksesta karitsanlihaa pääasiassa puolikkaina ruhoina. Lihat on paloiteltu ja pakattu vakumiin. Lihalaatikko sisältää esim. etu- ja takapaistit, kyljyksiä, patapaloja ja jauhelihaa. Leikkausesta sovitaan etukäteen. Puolikas ruho painaa 6-9 kiloa ja se mahtuu hyvin normaaliin muovikassiin eli puolikas karitsa ei vie pakasteessa runsaasti tilaa. Myymme karitsanlihaa 15 euron kilohintaan. Joskus myynnissä on myös pienimpiä lihaeriä tai palvattuja karitsan- tai lampaanpaisteja.

Loppukesä ja syksy ovat vilkasta lihasesonkiaikaa. Karitsanliha on kysyttyä ja pyrimmekin tuottamaan lihaa läpi vuoden. Teurastamme noin 4-5 kertaa vuodessa.

Teurastus tapahtuu Orimattilassa modernissa Vainion teurastamossa, josta lihat kuljetetaan ostajille suoraan tai tilalta noudettavaksi. Tilalla on lihojen väliaikaiseen säilytykseen noutopiste kylmäsäilytystiloineen (2-3 °C). Voit myös itse noutaa lihat Lihakonttorista Helsingin Sörnäsistä näin sovittaessa.

Myös kyyttösonnien lihaa on ajoittain myynnissä, joskin harvakseltaan.

Muita oheistuotteita ovat tilan omien lampaiden villoista Pirtin kehräämössä kehrätyt langat. Villalankaa myydään 100 g erissä hintaan 6 euroa. Myynnissä on myös eri värisiä ja kokoisia kauniita suomenlampaan taljoja alkaen 70 e/talja.